«Το μόνο σίγουρο είναι ότι τεκνοποιεί» – Η απάντηση του Γιώργου Λιανού όταν ερωτήθηκε ποιος θα είναι στα backstage του ”The Voice”

September 29, 2022


Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει και ο νέος κύκλος του «The voice» και η κάμερα της «Super Κατερίνας» πέτυχε τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να του ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις για το ριάλιτι. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιος θα είναι τελικά και στα backstage του παιχνιδιού, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί τη λέξη τεκνοποίηση βάζοντας τον κόσμο σε σκέψη.Και αυτό γιατί μία είχαμε την πρώην bac…


Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει και ο νέος κύκλος του «The voice» και η κάμερα της «Super Κατερίνας» πέτυχε τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να του ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις για το ριάλιτι. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιος θα είναι τελικά και στα backstage του παιχνιδιού, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί τη λέξη τεκνοποίηση βάζοντας τον κόσμο σε σκέψη.

Και αυτό γιατί μία είχαμε την πρώην backstage woman Λάουρα Νάργες που γέννησε(δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις μετά το μαιευτήριο) και μία την Βάλια Χατζηθεοδώρου, που μπήκε σήμερα με φουσκωμένη κοιλιά στο πλατό του «Καλό μεσημεράκι» για να κάνει έκπληξη στον Πέτρο Πυλαρινό(δείτε το βίντεο). Δεν ήθελε και πολύ για να αναρωτιόμαστε μήπως επιστρέφει κάποια από τις δύο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Τhe Voice

Σχετικά με το ποιος θα κάνει τα backstage τόνισε ότι δεν το γνωρίζει ακόμη και σχολίασε με χιούμορ: «Το προϊόν που λέγεται Voice τεκνοποιεί αλλά δεν ξέρω ποιος θα είναι στα backstage».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε: «Δεν χωράμε στο ίδιο στούντιο αλλά προσπαθώ να περάσω. Δεν έχει υπάρξει ένταση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Ο Γιώργος Λιανός από ότι φαίνεται θα είναι παρουσιαστής και στο All Star Survivor.

Δεν γνωρίζει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τους διαγωνιζόμενους.

«Είναι η φάση της επιλογής παιχτών που θα έχουν ενδιαφέρον. Είναι από τα πιο αγωνιστικά στον κόσμο. Δεν ξέρω ποιοι έχουν επιλεγεί αλλά είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν άτομα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.