Κακοκαιρία Elias: Κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία στον Βόλο

September 27, 2023


Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον Βόλο αποφάσισε ο Αχιλλέας Μπeος λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που εξελίσσονται αυτή την ώρα.Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων προβλημάτων από την κακοκαιρία Elias.Η κακοκαιρία…


Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον Βόλο αποφάσισε ο Αχιλλέας Μπeος λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που εξελίσσονται αυτή την ώρα.

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων προβλημάτων από την κακοκαιρία Elias.

Η κακοκαιρία αυτή τη στιγμή πλήττει τον νομό για δεύτερη φορά μέσα σε είκοσι μέρες. Τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι έντονα και το 112 ήχησε στους κατοίκους του Βόλου για απαγόρευση κυκλοφορίας με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.