Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο επικός διάλογος για τη μαμά του

September 27, 2023


Στην Αθήνα βρίσκεται η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου καθώς έμεινε μερικές ημέρες μετά τη βάφτιση του μικρού Πάρη.Η Ιωάννα και ο μικρός κρύωσαν και αυτές τις μέρες ταλαιπωρούνται από πυρετό και βήχα οπότε η μητέρα του παρουσιαστή, τους προσφέρει την αμέριστη βοήθεια της στο σπίτι.Το απόγευμα της Τετάρτης (27-09) η Ιωάννα ανέβασε ένα βίντεο που μας έδειξε τι τους μαγείρεψε ενώ παράλληλα μας ενημέρωσε …


Στην Αθήνα βρίσκεται η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου καθώς έμεινε μερικές ημέρες μετά τη βάφτιση του μικρού Πάρη.

Η Ιωάννα και ο μικρός κρύωσαν και αυτές τις μέρες ταλαιπωρούνται από πυρετό και βήχα οπότε η μητέρα του παρουσιαστή, τους προσφέρει την αμέριστη βοήθεια της στο σπίτι.

Το απόγευμα της Τετάρτης (27-09) η Ιωάννα ανέβασε ένα βίντεο που μας έδειξε τι τους μαγείρεψε ενώ παράλληλα μας ενημέρωσε πως τους βοηθάει σε όλες τις δουλειές.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.