Δανάη Μπάρκα απαντά στον Mente Fuerte: «Ο καθένας να πορεύεται με τις απόψεις του»

September 27, 2023


Η Δανάη Μπάρκα απαντά για την κόντρα της με τη Μαρία Σολωμού και τον Mente FuerteΤη δική της απάντηση έδωσε η Δανάη Μπάρκα στον Mente Fuerte μετά τις αναρτήσεις του ράπερ για τη διαφωνία που είχε η παρουσιάστρια του Mega με τις απόψεις της Μαρίας Σολωμού.Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζονται επί προσωπικού με τον ράπερ, ενώ ο καθένας έχει τη δική του άποψη.«Είναι ωραίο να έχουμε οι άνθρωπο…


Η Δανάη Μπάρκα απαντά για την κόντρα της με τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte

Τη δική της απάντηση έδωσε η Δανάη Μπάρκα στον Mente Fuerte μετά τις αναρτήσεις του ράπερ για τη διαφωνία που είχε η παρουσιάστρια του Mega με τις απόψεις της Μαρίας Σολωμού.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζονται επί προσωπικού με τον ράπερ, ενώ ο καθένας έχει τη δική του άποψη.

«Είναι ωραίο να έχουμε οι άνθρωποι διαφορετικές απόψεις, να γίνονται ανοιχτοί διάλογοι, να κουβεντιάζουμε. Μόνο παραγωγικό είναι αυτό», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.