«Έφτασα 47 κιλά, για δύο μήνες δεν…» – Συγκλονίζει η Τζούλια Νόβα με την αποκάλυψή της

September 22, 2022


Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσαα από την εκπομπή, «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Τζούλια Νόβα. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για τα κιλά της (έτσι είναι το σώμα της Νόβα 7 μήνες μετά τη γέννα) αλλά και για την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.«Είμαι 50 κιλά τώρα, πήγα μέχρι 68 στην εγκυμοσύνη μου. Όταν χώρισα έφτασα 47 κιλά. Για δύο μήνες δεν έτρωγα. Μπορεί να έτρωγα 1-2 …


Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσαα από την εκπομπή, «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Τζούλια Νόβα. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για τα κιλά της (έτσι είναι το σώμα της Νόβα 7 μήνες μετά τη γέννα) αλλά και για την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Είμαι 50 κιλά τώρα, πήγα μέχρι 68 στην εγκυμοσύνη μου. Όταν χώρισα έφτασα 47 κιλά. Για δύο μήνες δεν έτρωγα. Μπορεί να έτρωγα 1-2 φράουλες τη μέρα, δεν κατέβαινε το φαγητό από το πολύ στρες. Άκουγα από τους γύρω μου πως δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουν αυτή την εικόνα».

Είχα για χρόνια κατάθλιψη. Τα πρώτα χρόνια του “Τροχού” είχα θέματα. Για τρία χρόνια δεν έβγαινα έξω, είχα κόψει από τους φίλους μου, δεν σήκωνα τηλέφωνα. Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή. Πιστεύω ότι είμαι καλή μαμά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.