«Σε είχαμε για ξεπέτα» – “Κόλαφος” η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου

September 22, 2022


Το πρωί της Πέμπτης, (22/9) ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να τον αποχαιρετήσει γρήγορα θεωρώντας ότι θα υπάρχει άλλος καλεσμένος.Φυσικά, λίγο νωρίτερα ο πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε και πάλι στο πλατό της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων ο διάλογος που ακολούθ…


Το πρωί της Πέμπτης, (22/9) ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να τον αποχαιρετήσει γρήγορα θεωρώντας ότι θα υπάρχει άλλος καλεσμένος.

Φυσικά, λίγο νωρίτερα ο πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε και πάλι στο πλατό της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων ο διάλογος που ακολούθησε μεταηξύ τους ήταν άκρως απολαυστικός. Δείτε επίσης εδώ πού θα τον βλέπαμε ωστόσο “ναυάγησε” για τα καλά η συνεργασία.

Ο επικός διάλογος ανάμεσα στην Κατερίναι Καινούργιου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν φεύγω».

Κατερίνα Καινούργιου: «Σε έδιωξα χωρίς να πρέπει. Νόμιζα ότι δεν σε θέλουμε κάτι άλλο. Σε είχαμε για ξεπέτα αλλά τελικά κάτσε
Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν μου αρέσουν οι ξεπέτες», είπε με αστείρευτο χιούμορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.