Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ζητούν την παραίτηση παρουσιαστών γιατί δεν περίμεναν στην ουρά να την προσκυνήσουν

September 22, 2022


Μέσα από την εκπομπή, «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης (22/9) ήρθε στο φως μια είδηση από το Λονδίνο καθώς τις τελευατίες ημέρες αίσθησε έχουν προκαλέσει δυο παρουσαστές πρωινής εκπομπής όπου μεταξύ άλλων κατηγορήθηκαν από το κοινό όταν προσπέρασαν την ουρά η οποία ήταν προκειμένου να προσκυνήσουν ένας ένας την βασίλισσα Ελισάβετ.Σύμφωνα με τον Γιώργο Σατσίδη, οι δυο παρουσιαστές μπήκαν για τα καλ…


Μέσα από την εκπομπή, «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης (22/9) ήρθε στο φως μια είδηση από το Λονδίνο καθώς τις τελευατίες ημέρες αίσθησε έχουν προκαλέσει δυο παρουσαστές πρωινής εκπομπής όπου μεταξύ άλλων κατηγορήθηκαν από το κοινό όταν προσπέρασαν την ουρά η οποία ήταν προκειμένου να προσκυνήσουν ένας ένας την βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σατσίδη, οι δυο παρουσιαστές μπήκαν για τα καλά στο στόχαστρο μιας και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, 40.000 άτομα υποστήριξαν πως οι δυο παρουσιαστές οι οποίοι είναι και ιδιαίτερα γνωστοί, ζήτησαν την παραίτησή τους. (Δείτε εδώ πόσο κόστισε το μαύρο φόρεμα που έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ).

Όλες οι πληροφορίες για την παραίτηση παρουσιαστών γιατί δεν περίμεναν στην ουρά για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.