Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρώτη της αντίδραση μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται

September 13, 2023


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου.Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση.Υπενθυμίζεται πως πριν μερικά χρόνια και μετά το τέλος του Survivor, οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ούτε η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχαν επ…


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικά χρόνια και μετά το τέλος του Survivor, οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ούτε η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχαν επιβεβαιώσει ποτέ αν ήταν ζευγάρι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας στην εκπομπή του Star αρκέστηκε να δηλώσει: «Να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.