Θανάσης Πατριαρχέας – Φωτογραφίζει στη θάλασσα την έγκυο σύζυγό του

September 6, 2022


Ξετρελαμένος είναι αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πατριαρχέας – ο γνωστός Άγγελος του Σασμού – καθώς περιμένει την τρίτη κόρη του. Ο Θανάσης και η Βίβιαν έχουν ακόμη δύο κοριτσάκια, τις οποίες…


Ξετρελαμένος είναι αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πατριαρχέας – ο γνωστός Άγγελος του Σασμού – καθώς περιμένει την τρίτη κόρη του.

  • Η σύζυγος του Βίβιαν είναι έγκυος στον όγδοο μήνα και εκείνος που κάνει μαζί της και με τα παιδιά τους διακοπές στα Κουφονήσια αυτές τις μέρες, δε σταματά να την φωτογραφίζει. Πότε να τρωει σουβλάκια και πότε να απολαμβάνει τη θάλασσα. Ο ίδιος μάλιστα σχολιάζει «Σ’ αγαπώ βαθιά» θέλοντας να δηλώσει την τεράστια αγάπη που της έχει δημόσια.

Ο Θανάσης και η Βίβιαν έχουν ακόμη δύο κοριτσάκια, τις οποίες βλέπουμε συχνά σε αναρτήσεις που κάνει η personal trainer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.