Έφη Αχτσιόγλου: «Απούσα η κυβέρνηση από την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη»

August 21, 2023


Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κατηγορεί την κυβέρνηση για απουσία στη μεγάλη φωτιά στην ΑλεξανδρούποληΠολιτικές ευθύνες για τις πυρκαγιές και την έλλειψη δασοπροστασίας καταλογίζει στην κυβέρνηση η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου σε δήλωσή της με αφορμή την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη.Συγκεκριμένα στην δήλωσή της αναφέρει: «Μια άλλη μεγάλη πυρκαγιά, αυτή τη φορ…


Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κατηγορεί την κυβέρνηση για απουσία στη μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη

Πολιτικές ευθύνες για τις πυρκαγιές και την έλλειψη δασοπροστασίας καταλογίζει στην κυβέρνηση η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου σε δήλωσή της με αφορμή την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή της αναφέρει: «Μια άλλη μεγάλη πυρκαγιά, αυτή τη φορά στην ακριτική Αλεξανδρούπολη, και η κυβέρνηση είναι απούσα. Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη σπίτια, δασικές εκτάσεις και θρησκευτικούς χώρους. Οι πολίτες αισθάνονται για μια ακόμη φορά απροστάτευτοι απέναντι σε μια πρωτόγνωρη κυβερνητική απραξία. Προέχει η κατάσβεση και η στήριξη των κατοίκων. Επείγει όμως εξίσου να γίνει επιτέλους μια σοβαρή συζήτηση για τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και τα σχέδια δασοπροστασίας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.