Εκείνος είναι 59 ενώ η παρουσιάστρια… – Η διαφορά ηλικίας της Πόπης Τσαπανίδου με τον σύντροφο της

August 21, 2022


Η Πόπη Τσαπανίδου εδώ και χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του χρηματιστή, Νίκου Ιατρού, με τη σχέση τους να έχει σημειώσει αξιοσημείωτη διάρκεια και τους δύο να δείχνουν αγαπημένοι το ίδιο με τ…


Η Πόπη Τσαπανίδου εδώ και χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του χρηματιστή, Νίκου Ιατρού, με τη σχέση τους να έχει σημειώσει αξιοσημείωτη διάρκεια και τους δύο να δείχνουν αγαπημένοι το ίδιο με την πρώτη μέρα.

Η ίδια, άλλωστε, εξήγησε στο παρελθόν το λόγο που είναι μαζί, έχοντας θέσει κι ένα συγκεκριμένο όρο στη σχέση τους. «Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη κι αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους», δήλωσε η γοητευτική παρουσιάστρια.

Αυτό που εντυπωσιάζει, ωστόσο, είναι η διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο, κυρίως επειδή... δείτε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έβαλε ένα τέλος – Η απάντηση της Τσαπανίδου σε δημοσιεύματα περί απόπειρας βιασμού από μεγαλοδημοσιογράφο

«Με σέρνει από τη μύτη» – “Λιώνει” η Πόπη Τσαπανίδου για χάρη του εγγονού της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.