Στάθης Σχίζας: Η συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο

July 31, 2023


Στάθης Σχίζας – Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πρώην ζευγάρι, επισκέφτηκαν ο καθένας μόνος του, το νησί της ΜυκόνουΤη Μύκονο επέλεξαν (ξεχωριστά) για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.Το πρώην ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για το νησί.Η διάσημη Instagrammer βρίσκεται στη Μύκονο με τον καλό της φίλο, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor απολαμβάνει τις δ…


Στάθης Σχίζας – Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πρώην ζευγάρι, επισκέφτηκαν ο καθένας μόνος του, το νησί της Μυκόνου

Τη Μύκονο επέλεξαν (ξεχωριστά) για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το πρώην ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για το νησί.

Η διάσημη Instagrammer βρίσκεται στη Μύκονο με τον καλό της φίλο, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί μαζί με δύο πρώην συμπαίκτες του, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι στο νησί, με τον έναν να βρίσκεται πολύ κοντά στον άλλο. Ωστόσο, όχι μόνο δεν μίλησαν, αλλά ούτε καν χαιρετήθηκαν.

Όταν μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντιλήφθηκε την παρουσία του πρώην συντρόφου της, γύρισε το κεφάλι της, χωρίς ωστόσο να επιδιώκει την επικοινωνία μαζί του. Λίγα λεπτά αφού η ίδια βρέθηκε κοντά του, ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το σημείο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.