Έλενα Κουντουρά- «Ο Κασσελάκης είναι καθαρός»

May 6, 2024


Συνέντευξη παραχώρησε σε καθημερινή εφημερίδα η Έλενα Κουντουρά, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.Υπάρχει κάτι που θαυμάζετε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον στηρίζετε;Ο πρόεδρός μας, ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζει τον σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η ειλικρίνειά του, η αμεσότητα που έχει στην επικοινωνία με τον κόσμο, οι σύγχρονες αντιλήψεις του, οι γνώσεις του στ…


Συνέντευξη παραχώρησε σε καθημερινή εφημερίδα η Έλενα Κουντουρά, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Υπάρχει κάτι που θαυμάζετε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον στηρίζετε;

Ο πρόεδρός μας, ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζει τον σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η ειλικρίνειά του, η αμεσότητα που έχει στην επικοινωνία με τον κόσμο, οι σύγχρονες αντιλήψεις του, οι γνώσεις του στα χρηματοοικονομικά και οι προτάσεις του για ένα νέο μοντέλο οικονομικής και φορολογικής πολιτικής εμπνέουν ασφάλεια και φέρνουν καθημερινά ολοένα και περισσότερους πολίτες κοντά μας. Οι Ελληνες πολίτες τον εκτίμησαν για την ευθύτητά του, την καθαρότητά του, το πάθος του και τη δέσμευσή του για να προσφέρει στην πατρίδα μας. Είναι ο πρώτος πολιτικός που είναι τόσο κοντά στην κοινωνία και πάει ο ίδιος από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα επισκέφθηκε τα νησιά του Αιγαίου -και περισσότερο τα πιο απομακρυσμένα- για να μιλήσει ο ίδιος με τους πολίτες, να ακούσει τα προβλήματά τους και τις ανάγκες τους.

Σας ενοχλεί ή όχι που ο Στέφανος Κασσελάκης εκθέτει τόσο τα προσωπικά του;

Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εαυτός του, είναι αυθεντικός, είναι καθαρός, δεν έχει να κρύψει τίποτα, έχει αρχές και αξίες. Θέλει να τον γνωρίσουν οι Ελληνες πολίτες και να τον εμπιστευτούν. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, εκφράζεται ελεύθερα και η αλήθεια του έχει τεράστια απήχηση στην κοινωνία.

Τι μπορεί να προσφέρει στην Ευρωβουλή ένας σελέμπριτι χωρίς καμία κοινωνικοπολιτική ή επιστημονική περγαμηνή;

Στην Ευρωβουλή υπάρχουν σήμερα σε σύνολο 705 ευρωβουλευτών αρκετοί εκλεγμένοι που προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, χωρίς απαραιτήτως να διαθέτουν πανεπιστημιακή μόρφωση ή προηγούμενη πολιτική εμπειρία. Εκπροσωπούνται επαγγελματικοί χώροι, όπως συνδικαλιστές, νοσηλευτές, οδηγοί φορτηγών, ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης, έχουν εκλεγεί ευρωβουλευτές, που ήταν δημοφιλείς και αναγνωρίσιμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ικανότητες να αντεπεξέλθουν στον ρόλο ευθύνης που αναλαμβάνουν. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν και επιλέγουν με την ψήφο τους ποιους θεωρούν ικανούς να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά τους στην Ευρώπη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.