Η Μπαλατσινού σκαρφαλώνει στην αγκαλιά του Κικίλια μαζί με τον γιο τους

May 6, 2024


Σε μία πανέμορφη εξοχική κατοικία βρέθηκε για το Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο όμορφες στιγμές της απόδρασής της.Ωστόσο, μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Κικίλιας και στη συνέχεια αναδημοσίευσε με τη μορφή story η Τζένη Μπαλατσινού ήταν εκείνη που ξεχώρισε.Σε αυτήν βλέπουμε το πρώην μοντέλο να έχ…


Σε μία πανέμορφη εξοχική κατοικία βρέθηκε για το Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο όμορφες στιγμές της απόδρασής της.

Ωστόσο, μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Κικίλιας και στη συνέχεια αναδημοσίευσε με τη μορφή story η Τζένη Μπαλατσινού ήταν εκείνη που ξεχώρισε.

Σε αυτήν βλέπουμε το πρώην μοντέλο να έχει γαντζωθεί πάνω στο σύζυγό της και Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, με εκείνον να έχει σηκώσει με το άλλο του χέρι προς την αγκαλιά του τον γιο τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.