Δεκάδες τα μηνύματα για την “εξαφάνιση” της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Αποφάσισα λίγο να μείνω εκτός, γιατί…» – Τι συνέβη

July 28, 2023


Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, έτσι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει ένα break από τα social media αυτές τις μέρες, γεγονός όμως που προκάλεσε ανησυχία στους ακόλουθούς της στο Instagram, με αποτέλεσμα η ίδια να “σπάσει” τη σιωπή της και να δώσει εξηγήσεις.Την Πέμπτη 27/7, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα story στο οποίο ανέφερε πως γίνεται ένας χαμός και στη δική της ζωή, εξαιτία…


Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, έτσι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει ένα break από τα social media αυτές τις μέρες, γεγονός όμως που προκάλεσε ανησυχία στους ακόλουθούς της στο Instagram, με αποτέλεσμα η ίδια να “σπάσει” τη σιωπή της και να δώσει εξηγήσεις.


Την Πέμπτη 27/7, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα story στο οποίο ανέφερε πως γίνεται ένας χαμός και στη δική της ζωή, εξαιτίας στη δουλειά της, αλλά και στην πραγματικότητα, λόγω των πυρκαγιών σε ολόκληρη την Ελλάδα (δείτε εδώ τη στιγμή που ρεπόρτερ τρέχει να σωθεί μετά από έκρηξη), επομένως δεν υπήρχε διάθεση για τη δημιουργία περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος “εξαφάνισης” της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Καλησπέρα, έχω ψιλό-χαθεί λίγο από τα social, γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα λίγο να μείνω εκτός. Πέρα από αυτό έχω και την μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός, τρέχω και με αυτό, αλλά όλα καλά, είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε δεν έχει συμβεί κάτι, απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντησή της στα σχόλια κάτω από τη νέα φωτογραφία της με μαγιό

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχεται σχόλια για τα κιλά της, για τις διαφορές που υπάρχουν ανά διαστήματα στο σώμα της αλλά πάντα φροντίζει μέσα από τις «επιθέσεις» που δέχεται να περνάει και το δικό της θετικό μήνυμα. Είχα πάρει κιλά και είχα βγει στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί με είχε πειράξει επειδή αναφέρονταν σε ένα λεπτό θέμα όπως η εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ έτρωγα, δεν ήμουν έγκυος. Δεν με ενοχλεί, με αγαπώ και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα κιλά. Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, είμαι juicy, έχω αθλητικό σώμα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, μια νέα της φωτογραφία με μαγιό έγινε θέμα συζήτησης από τους followers της.

Η νέα φωτογραφία, λοιπόν, που «εξόργισε» τους διαδικτυακούς της «φίλους» την έδειχνε να ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό σε σοκάκι της Τήνου κι αμέσως ξεκίνησαν – πέρα από τα θετικά και καλοπροαίρετα σχόλια – τα σχόλια του τύπου Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;», με την Ευρυδίκη αυτή την φορά να μη μένει άπραγη.

Η απάντησή της

«Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα», απάντησε αρχικά η επιχειρηματίας ενώ μετά συνέχισαν να γράφουν «Κόψε τις μα@λ@κιες, δεν είμαστε χαζοί. Χωρίς φίλτρα ήταν στο Survivor τι δεν καταλαβαίνεις;», με εκείνη να απαντά «Τις έχω κόψει εδώ και χρόνια σε αντίθεση με εσάς κυρία Μαρία μου».

«Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα σχόλια κάτω από τη νέα φωτογραφία της με μαγιό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με ράστα μαλλιά και ντυμένος στα λευκά: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός – Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Ευρυδίκη μου ο χωρισμός με τον Κωνσταντίνο σου πήγε βρε αγάπη μου» – Η εκρηκτική topless φωτογραφία της Βαλαβάνη από την Τήνο και τα σχόλα που ακολούθησαν

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.