Ο γάμος στο Μαύρο Ρόδο και η σκηνή που θα θυμίσει τις Άγριες Μέλισσες πριν τους τίτλους τέλους

July 6, 2023


Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου στο happy end της ζωής τους στο Μαύρο Ρόδο και η Κατερίνα Διδασκάλου με τον Γιάννη Κουκουράκη που έφεραν στο κοινό νοσταλγία για τις Άγριες Μέλισσες. Εκτός από τη σειρά Παγιδευμένοι και το Μαύρο Ρόδο κάνει σήμερα έναν πολύ όμορφο επίλογο με γάμο. Είναι οι μόνες σειρές (εκτός από τις κωμικές) που είχαν φέτος και μία δόση ευτυχίας στο φινάλε τους. Ο Μιχ…


Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου στο happy end της ζωής τους στο Μαύρο Ρόδο και η Κατερίνα Διδασκάλου με τον Γιάννη Κουκουράκη που έφεραν στο κοινό νοσταλγία για τις Άγριες Μέλισσες. 

Εκτός από τη σειρά Παγιδευμένοι και το Μαύρο Ρόδο κάνει σήμερα έναν πολύ όμορφο επίλογο με γάμο. Είναι οι μόνες σειρές (εκτός από τις κωμικές) που είχαν φέτος και μία δόση ευτυχίας στο φινάλε τους. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου υπήρξαν ένα πολύ ταλαντούχο ζευγάρι ηθοποιών και υπήρξαν οι καταλληλότεροι για τους ρόλους τους. Αλλά σήμερα λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους θα έχουμε μία εσανς από Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.