Σάββας Πούμπουρας σε Ελένη Μενεγάκη: «Τις τρεις τελευταίες μέρες με πας…»

July 6, 2023


Τις εντυπώσεις τράβηξε ο διάλογος στον αέρα μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Σάββα ΠούμπουραΛίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν και η συνεργασία τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας επιδόθηκαν σε έναν αδιανόητο διάλογο στον αέρα της εκπομπής Ελένη.Είχαν περάσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εκπομπής, όταν η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε πονηρά τον συνεργάτη…


Τις εντυπώσεις τράβηξε ο διάλογος στον αέρα μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Σάββα Πούμπουρα

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν και η συνεργασία τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας επιδόθηκαν σε έναν αδιανόητο διάλογο στον αέρα της εκπομπής Ελένη.

Είχαν περάσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εκπομπής, όταν η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε πονηρά τον συνεργάτη της και του είπε: «Εσύ κι εσύ κι εσύ! Άτακτο»!

Ο Σάββας Πούμπουρας, προς έκπληξη όλων, χαμογέλασε και είπε απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια: «Τις τρεις τελευταίες μέρες με πας… Αύριο περιμένω».

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε άμεσα και η απάντησή της ήταν η εξής: «Εσύ πάλι, με πας… όλη τη χρονιά»!

«Είπαμε, Σκορπιός Τοξότης είναι 0-0, είναι ισοφάριση», πρόσθεσε ο Σάββας, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.