Με ολόσωμα μαγιό στην κολυμπήθρα: Διέρρευσε φώτο από τη βάφτιση της 5χρονης κόρης της Ελεονώρας Μελέτη

July 6, 2023


Την Παρασκευή, Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης βάπτισαν την 5χρονη κόρη τους, ενώ έκπληξη ήταν και ο γάμος τους που έγινε παράλληλα.Όπως διαπιστώσαμε βλέποντας τις φωτογραφίες, η βάφτιση της 5 ετών Αλεξάνδρας Ωκεανίδος δεν έγινε στη θάλασσα όπως είχε πει η παρουσιάστρια αλλά στην κολυμπήθρα.Η νεοφώτιστη Αλεξάνδρα – Ωκεανίς όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη,…


Την Παρασκευή, Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης βάπτισαν την 5χρονη κόρη τους, ενώ έκπληξη ήταν και ο γάμος τους που έγινε παράλληλα.

Όπως διαπιστώσαμε βλέποντας τις φωτογραφίες, η βάφτιση της 5 ετών Αλεξάνδρας Ωκεανίδος δεν έγινε στη θάλασσα όπως είχε πει η παρουσιάστρια αλλά στην κολυμπήθρα.

Η νεοφώτιστη Αλεξάνδρα – Ωκεανίς όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη, μπήκε στην κολυμπήθρα φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.