Κάτια Ταραμπάνκο: Είμαι ελεύθερη, έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική

July 6, 2023


Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την προσωπική της ζωήΗ Κάτια Ταραμπάνκο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε συμπεριφορές πρώην συντρόφων της που την ενόχλησαν.Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχή της το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση.«Πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μία εκπομπή μ…


Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την προσωπική της ζωή

Η Κάτια Ταραμπάνκο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε συμπεριφορές πρώην συντρόφων της που την ενόχλησαν.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχή της το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση.

«Πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μία εκπομπή μόδας, ένα ταξιδιωτικό πρότζεκτ ή κάτι με φαγητό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.