Άννα Βίσση – “Ραγίζει” καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο της Γιώτας Γιάννα. “Μου φαίνεται απίστευτη η είδηση”

July 6, 2023


Η είδηση του θανάτου της Γιώτας Γιάννα σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.Πολλοί ήταν αυτοί που την αποχαιρέτησαν δημόσια και ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η ανάρτηση της Άννας Βίσση για τη Γιώτα Γιάννα


Η είδηση του θανάτου της Γιώτας Γιάννα σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

  • Η σπουδαία τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 95 ετών.

Πολλοί ήταν αυτοί που την αποχαιρέτησαν δημόσια και ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

  • Η Γιώτα Γιάννα και η Άννα Βίσση είχαν μια στενή επαφή και στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση για τη Γιώτα Γιάννα

  • «Τα “αντίο” δεν της άρεσαν όπως και τίποτα που μαύριζε το τοπίο της ζωής έτσι όπως εκείνη το ζωγράφισε στο μυαλό της. Μου φαίνεται απίστευτη η είδηση πως η Γιώτα έφυγε για πάντα …ένα αιώνιο μαγκάκι που λάτρευε τη μουσική, τους φίλους της και τη Ζωή ! Έζησε δύσκολα χρόνια που τα έκανε τραγούδι και κλάμα στη φυσαρμόνικα της Είμαστε όλοι πικραμένοι και τη χαιρετούμε με σεβασμό και ροκιά. Όσοι αγαπιούνται δεν πεθαίνουνε …!», έγραψε στη λεζάντα η Άννα Βίσση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.