”Την έχασα μικρός, τότε κατάλαβα τι σημαίνει θάνατος…”: Η απώλεια που “γονάτισε” τον Φάνη Μουρατίδη

July 3, 2022


Ο αγαπημένος ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στο πλατό του «Dot», προκειμένου να παραχωρήσει τη συνέντευξη που θα προβληθεί στο αυριανό επεισόδιο της Κυριακής 3/7. Μεταξύ άλλων έκανε και μια…


Ο αγαπημένος ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στο πλατό του «Dot», προκειμένου να παραχωρήσει τη συνέντευξη που θα προβληθεί στο αυριανό επεισόδιο της Κυριακής 3/7. Μεταξύ άλλων έκανε και μια τραγική αποκάλυψη, φανερά συγκινημένος σχετικά με την απώλεια της μικρής του αδερφής σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και τις στιγμές μοναξιάς που βίωσε την μετέπειτα περίοδο μέχρι να μάθει να την διαχειρίζεται.

Πρόσφατα σε συνέντευξη του στο Πάμε Δανάη είχε μιλήσει και για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, αποδεικνύοντας πως δεν διστάζει να τσαλακωθεί αλλά και να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη συμπεριφορά ενός σκηνοθέτη που με τη συμπεριφορά του σε μια παράσταση στα πρώτα βήματα της καριέρας του τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Οι αποκαλύψεις για την απώλεια της μικρής του αδερφής και το συναίσθημα της μοναξιάς

Εξομολογήθηκε λοιπόν ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος:

«Έχασα μικρός την αδερφή μου πάρα πολύ μικρός, έμεινα ξαφνικά μόνος μου. Ήμουν τεσσάρων χρονών. Πέθανε από μυνηγγίτιδα, ήταν κοντά στα δύο έμεινα μόνος, δεν είχα με κάποιον να μιλήσω, οπότε την έπλασα με την φαντασία μου. Είχα ένα φιλαράκι που μέναμε μαζί και ξαφνικά έμεινα μόνος μου.

Ενώ συνέχισε για το θάνατο και τη μοναξιά:
«Τότε συνειδητοποίησα τι σημαίνει θάνατος, τότε κατάλαβα είναι αυτό ο τεράστιο συναίσθημα μοναξιάς που σε πνίγει, η απώλεια ενός συγκεκριμένου προσώπου που συνδέεσαι άμεσα και ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο να ξαναβρεθεί ένα τέτοιο πρόσωπο να ξανασυνδεθείς έτσι.

Αυτό με οδήγησε να θέλω να αποκτήσω σε βάθος χρόνου μια επικοινωνία με τους ανθρώπους», έκλεισε συγκλονίζοντας ο Φάνης Μουρατίδης.

Είχε αναφερθεί και στο διαζύγιό του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Πάμε Δανάη δεν είχε κρύψει ποια είναι εκείνα τα δημοσιεύματα, που τον ενοχλούν και φυσικά αυτά δεν είναι άλλα από εκείνα που αφορούν στους γιους του. Θα περίμενε κανείς να τον πειράζουν οι ψευδείς ειδήσεις περί χωρισμού με την Παπαχαραλάμπους, αλλά αυτές τις έχει συνηθίσει και έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα σημεία της σχέση τους.

«Οι γιοι μου, Έκτορας και Αλέξανδρος, είναι 14 και 13 ετών. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κάθε καινούργια έκπληξη που μου εμφανίζεται. Στην εφηβεία των παιδιών, σημαντικός συνοδοιπόρος είναι η γυναίκα μου, για να είμαι ειλικρινής είμαι ο βοηθός της Άννας – Μαρίας με τα παιδιά μας.

Με ανησυχούσε πολύ η πρώτη τους έξοδος, ήθελα τον χρόνο μου γιατί δουλεύει στο κεφάλι σου ο κίνδυνος και εκείνη τη στιγμή θυμάσαι τον εαυτό σου με τον πατέρα σου. Θα ήθελα να είμαι πιο μοντέρνος, αλλά δυστυχώς δεν είμαι, σιγουρά η Άννα – Μαρία είναι πιο ανοιχτόμυαλη από μένα».

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα ήταν όταν κάναμε μια διαφήμιση με την Άννα – Μαρία και σχολιάστηκε άσχημα ότι παίζαμε με τα παιδιά μας, ενώ δεν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα με «χωρίζει» κάθε τρεις μήνες, αλλά αυτό με αφορά περισσότερο για τα παιδιά μου και όχι για κάποιον άλλο λόγο», προσέθεσε.
Για τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε πως θα ενημερώσει πρώτα απ ‘όλα τα παιδιά του.

«Έχουμε μεριμνήσει και μιλήσει στα παιδιά μας ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, θα λάβουν γνώση πρώτα εκείνα και υστέρα όλοι οι άλλοι. Είναι αδύνατον να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μη μιλήσεις στα παιδιά, σκέψου ότι βλέπουν για πρώτη φορά.

«Κρίση ηλικίας ένιωσα στα 47 μου, σε πιάνουν υπαρξιακά, σκέφτεσαι αν έκανες όσα ήθελες, χάνονται φίλοι σου, η εικόνα σου αλλάζει. Περισσότερο με πειράζουν οι απώλειες, χάνω πολύ αγαπημένους φίλους και σημαντικά κομμάτια της οικογένειάς μου, όπως τον πατέρα μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.