«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ@@@οκάναλα, σήμερα που τον Θέμη…» – Απίστευτο ξέσπασμα από τον Light

July 3, 2022


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης χτύπησε την σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε και ο τραγουδιστής συνελήφθη. Το θέμα όπως είναι φυσιολογικό…


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης χτύπησε την σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε και ο τραγουδιστής συνελήφθη. Το θέμα όπως είναι φυσιολογικό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ενώ πριν λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη στην οποία δικηγόρος του θα είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Μπορεί ωστόσο κάποιοι να στήριξαν τον τραγουδιστή μιας αι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχει κάνει κάτι τέοιο, ωστόσο άλλοι τον περίμεναν στη “γωνία”.

Ξέσπασε ο Light με αφορμή το συμβάν

Η είδηση προκάλεσε το ξέσπασμα του Light στο Instagram, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να καταθέσει την άποψή του για το περιστατικό λίγες ημέρες μετά τον Live άγριο καυγά του με τον Snik στα MAD Music Video Awards. Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του λοιπόν απευθύνθηκε σε όλους εκείνους που μετά το επεισόδιο δημιούργησαν το χάσταγκ #Cancel_Trappers ενώ τώρα δεν βλέπει κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς…

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ…οκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς. Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει…»

Σάλος έχει προκληθεί μετά από την είδηση του ξυλοδαρμού της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη και την καταγγελία της εναντίον του, και μετά τη σύλληψή του ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, ενώ τόνιζε πως έχει πέσει θύμα εξαπάτησης .

Η Σάσα Μπάστα, συνεργάτιδά του αλλά και φίλη του, μετά τη σύλληψη του έσπευσε να ενημερώσει το κοινό για την αναβολή της εμφάνισής τους, μιας και οι δυο τους συνεργάζονται το φετινό καλοκαίρι στο ίδιο μουσικό σχήμα, αλλά και να στηρίξει τον τραγουδιστή.

«Το σημερινό μας live αναβάλλεται λόγω του γεγονότος που όλοι ξέρετε πλέον. Υ.Γ: Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα», έγραψε η Σάσα Μπάστα.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Σάσα Μπάστα στον Αδαμαντίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα σοκαριστική κατάθεση για τον Θέμη Αδαμαντίδη: ”Mου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και…”

Ελεύθερος ο Θέμης Αδαμαντίδης με την απαγόρευση να μην πλησιάσει την σύντροφό του – Πότε θα γίνει η δίκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.