«Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας…» – Απασφάλισε η Έυη Δρούτσα στο Open Weekend

July 3, 2022


Το μεσημέρι του Σαββάτου, καλεσμένη στο πλατό και τον καναπέ του Open Weekend ήταν μία εκ των κορυφαίων ανθρώπων της μουσικής στη χώρα μας, η Εύη Δρούτσα! Η γνωστή και κορυφαία στιχουργός, που πρόσφατ…


Το μεσημέρι του Σαββάτου, καλεσμένη στο πλατό και τον καναπέ του Open Weekend ήταν μία εκ των κορυφαίων ανθρώπων της μουσικής στη χώρα μας, η Εύη Δρούτσα! Η γνωστή και κορυφαία στιχουργός, που πρόσφατα είχε μιλήσει και για την υγεία του Τερζή, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τραπ μουσική και το κίνημα metoo.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Εύης Δρούτσα

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ραπ μουσική μού άρεσε αν και τώρα έχει πάει λίγο στην άκρη και έχω κάνει τραγούδια που είχαν μέσα και ραπ στοιχεία. Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα! Διότι τα νέα παιδιά ακούν ανθρώπους να μιλάνε για πιστόλια, ακούν ανθρώπους να μιλάνε για ξύλο. Η μουσική πρέπει να έχει και μια ευγένεια μέσα της. Εγώ όταν γράφω έναν στίχο σκέφτομαι τον άνθρωπο που θα κάτσει να το ακούσει τι μπορεί να περνάει».

«Νομίζω ότι η εποχή μας έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Ακούν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά. Δεν είναι τα παιδιά που όπως ήμασταν εμείς σε άλλες εποχές. Νιώθαμε Πάσχα, νιώθαμε Χριστούγεννα, νιώθαμε Απόκριες. Τώρα δεν νιώθουν τίποτα, δεν ξέρουν τι υπάρχει και νιώθουν μόνο βία».

«Ακόμα και το metoo το ακούνε και το έχουν παρομοιάσει με πιστόλια! Δηλαδή κάτσε, πες στον κόσμο και στο κοινό που σε ακούει τι είναι ακριβώς το metoo και που πρέπει να ζητάνε βοήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.