Τρόμαξε η Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν αντίκρισε δύο φίδια στην Άνδρο

June 30, 2023


Την περιπέτειά της με δύο φίδια στην Άνδρο αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Σήμερα με πειράζουν οι συνεργάτες μου, γιατί τους ρώτησα αν τους απασχολεί που φέτος οχιές έχουν τσιμπήσει τόσο κόσμο, όσο ποτέ. Στην Ελλάδα είμαστε, υπάρχουν φίδια παντού σε όλη την ύπαιθρο. Αλλά όσα ακούσαμε φέτος, όλα τα τελευταία χρόνια δεν τα είχαμε ακούσ…


Την περιπέτειά της με δύο φίδια στην Άνδρο αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Σήμερα με πειράζουν οι συνεργάτες μου, γιατί τους ρώτησα αν τους απασχολεί που φέτος οχιές έχουν τσιμπήσει τόσο κόσμο, όσο ποτέ. Στην Ελλάδα είμαστε, υπάρχουν φίδια παντού σε όλη την ύπαιθρο. Αλλά όσα ακούσαμε φέτος, όλα τα τελευταία χρόνια δεν τα είχαμε ακούσει.

Νόμιζα ότι στην Άνδρο δεν υπάρχουν φίδια, γιατί έλεγα ότι εγώ που είμαι φοβική με τις κατσαρίδες, δεν έχω πετύχει ούτε μισή να κυκλοφορεί μπροστά μου αλλά ούτε και φίδι. Μου έλεγε πάντα ο Μάκης ότι υπάρχουν φίδια και ότι μπορεί να βγει και καμία οχιά. Εγώ δεν έμπαινα ποτέ σε αυτήν την κουβέντα κι έλεγα ας μην το πολυλέω».

«Είδα κάνα δυο μπροστά μου την ίδια περίοδο και του λέω “α στο καλό, δεν έβλεπα τόσα χρόνια, βγήκαν δύο μπροστά μου”, αλλά ήταν μικρούτσικα. Μία που το είδα και μία που έμεινα ακίνητη. Δεν ξέρω αν έκανα σωστά. Δεν του έκανα και συνέντευξη…», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.