Περήφανοι γονείς Μάλφα–Σκιαδαρέσης: O γιος τους σάρωσε στις Πανελλήνιες – «Ο επιστήμονας της οικογένειας!»

June 30, 2023


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καθώς ο γιος του πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.Οι δύο ηθοποιοί και περήφανοι γονείς με αναρτήσεις τους στα social media έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον 18χρονο Γιάγκο, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μάλιστα όπως επισήμαναν ήρθε η ώρα να βγει και ένας επιστήμονας από την οικογένειά τους, δεδομένου ότι ο…


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καθώς ο γιος του πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι δύο ηθοποιοί και περήφανοι γονείς με αναρτήσεις τους στα social media έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον 18χρονο Γιάγκο, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μάλιστα όπως επισήμαναν ήρθε η ώρα να βγει και ένας επιστήμονας από την οικογένειά τους, δεδομένου ότι οι δίδυμες αδελφές του Νίκη και Όλγα ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέβασε με τη σειρά του δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τον Γιάγκο και έγραψε στη λεζάντα: “Φτάνουν οι καλλιτέχνες σε αυτήν την οικογένεια! Ήρθε η ώρα να βγει κι ένας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι’ αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω!!!”.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.