Κουκλάρα με εντυπωσιακό φόρεμα: Η νέα εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη Μήλο, μαγνήτισε τα βλέμματα

June 30, 2023


Διακοπές στην πανέμορφη Μήλο κάνει αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δημοσίευσε σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η ίδια, επέλεξε να περάσει μερικές μέρες στην Μήλο και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μετά τα γυρίσματα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς».Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τις δυσκολίες που έχει περάσει και συνεχίζει να περνά από την επίθεση που δέχθηκε με βιτρι…


Διακοπές στην πανέμορφη Μήλο κάνει αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δημοσίευσε σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, επέλεξε να περάσει μερικές μέρες στην Μήλο και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μετά τα γυρίσματα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς».

Διακοπές στη Μήλο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τις δυσκολίες που έχει περάσει και συνεχίζει να περνά από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι πριν από τρία χρόνια προσπαθεί παρά τα πολλά χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί και εξακολουθεί να υποβάλλεται για την αποκατάστασή της από τα βαριά εγκαύματα και άλλα προβλήματα υγείας να βρίσκει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς για να πάρει τις απαραίτητες «ανάσες» της.

Μετά την Μύκονο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε στην Μήλο, όπου επισκέφθηκε μαγευτικές παραλίες και έκανε βόλτες.

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram και σχετικά stories, στα οποία καταγράφεται σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση να ποζάρει με το μαγιό της, αλλά και να απολαμβάνει τοπικές λιχουδιές.

Στη λεζάντα έγραψε το δικό της μήνυμα για το πώς βλέπει τη ζωή: «Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι να κάνεις αυτά που οι άλλοι πίστευαν πως δεν μπορείς»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.