Μετάνιωσε πικρά η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έπρεπε να κάνω πλαστικές, παλιά ήμουν πιο ωραία, είχα φυσική ομορφιά»

June 30, 2023


Τα παλιά θυμήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του «Super Κατερίνα», επί εποχής «Πρωινού Καφέ» όταν δεν είχε επέμβει στην εικόνα της.Ειδικότερα, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη και οι δύο παρουσιάστριες θυμήθηκαν στιγμές από τη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1, το 2008.Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε με χιούμορ «μου λένε από πάνω: αγάπη, έχουμε κάτι πλάνα από τον “Πρωινό Καφέ…


Τα παλιά θυμήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του «Super Κατερίνα», επί εποχής «Πρωινού Καφέ» όταν δεν είχε επέμβει στην εικόνα της.

Ειδικότερα, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη και οι δύο παρουσιάστριες θυμήθηκαν στιγμές από τη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1, το 2008.

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε με χιούμορ «μου λένε από πάνω: αγάπη, έχουμε κάτι πλάνα από τον “Πρωινό Καφέ”, είναι η Ζαρίφη, ο Μουτσινάς και μία που σου μοιάζει. Εγώ είμαι άλλη. Δείξτε τα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Να μη βρω άντρα ποτέ;».

Και συμπλήρωσε: «Πείτε πως κάποιος έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανοίγει την τηλεόραση και δεν έχει γκουγκλάρει ποτέ “η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές” και λέει “ουάου, τι ωραία κοπέλα;”, γιατί να τον βάλεις σε αυτό το τριπάκι; Δείξ’ τα καλέ, δε με νοιάζει. Δεν έχω κανέναν φόβο. Θα νομίζει ο κόσμος ότι έχω ασκήσει βέτο».

Πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές

Όταν τελικά το βίντεο από τον «Πρωινό Καφέ» έπαιξε στον «αέρα», η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε «δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας. Λένε ότι ήμουν σαν μάγισσα, ότι είναι μία που μου μοιάζει. Είμαι μία γλύκα! Μια χαρά είμαι, γλυκύτατο κοριτσάκι και φυσικότατο. Να σου πω την αλήθεια, τώρα κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε! Μου έχει μείνει το όνομα και η φήμη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.