Μαθεύτηκε 35 χρόνια μετά: Ο δύσκολος χωρισμός της Αλίκης με τον Μπονάτσο και η μέρα που έφυγε από το σπίτι

June 29, 2022


Μαθεύτηκε 35 χρόνια μετά: Ο δύσκολος χωρισμός της Αλίκης με τον Μπονάτσο και η μέρα που έφυγε από το σπίτι




Ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube έκανε μία αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.



Συγκεκριμένα ο γνωστός μάνατζερ μέσα από την εκπομπή του «Γηροκομείο», αποκάλυψε πως την περίοδο που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον Βλάσση Μπονάτσο εκείνος ήταν φίλος και των δυο, και προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, έβγαινε με τον καθένα ξεχωριστά εναλλάξ κάθε βράδυ.

Ηλίας Ψινάκης: Τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη».



«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε ”Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις”… » πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 13ο λεπτό:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.