Εκλογές 2023 – Βέλγιο: Ταχύτερα κύλησε η εκλογική διαδικασία σε σύγκριση με τον Μάιο

June 25, 2023


Στο Βέλγιο, οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ύστερα από δώδεκα ώρες, στις 19:00.Στο Βέλγιο, οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ύστερα από δώδεκα ώρες, στις 19:00. Στις Βρυξέλλες, λειτούργησαν τέσσερα εκλογικά τμήματα αντί τριών που είχαν στηθεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου.Συνολικά, οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στη βελγική πρωτεύουσα…


Στο Βέλγιο, οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ύστερα από δώδεκα ώρες, στις 19:00.

Στο Βέλγιο, οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ύστερα από δώδεκα ώρες, στις 19:00. Στις Βρυξέλλες, λειτούργησαν τέσσερα εκλογικά τμήματα αντί τριών που είχαν στηθεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συνολικά, οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στη βελγική πρωτεύουσα ήταν 1.716 και στην Αμβέρσα, 75. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο, Θωμάς Θωμόπουλος ανέφερε ότι «και αυτή τη φορά, η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά.

Οι Έλληνες του Βελγίου συμμετείχαν ξανά μαζικά και με ενθουσιασμό. Η εμπειρία μας από την εκλογική διαδικασία του Μαΐου μάς βοήθησε να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι λειτούργησαν τέσσερα τμήματα στις Βρυξέλλες, επέτρεψε την ταχύτερη ροή της διαδικασίας», μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.