Επαναληπτικές Εκλογές 2023 LIVE: Exit polls, αποτελέσματα, αναλυτικός οδηγός

June 25, 2023


Επαναληπτικές εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από την καθοριστική εκλογική μάχη που θα αναδείξει την επόμενη κυβέρνηση.Τα ψέματα… τελείωσαν. Οι επαναληπτικές εκλογές διεξάγονται την Κυριακή (25/6) και οι Έλληνες θα προσέλθουν στις κάλπες έτσι ώστε να αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας για την επόμενη τετραετία.Το Newsbomb.gr με βαριά την ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προη…


Επαναληπτικές εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από την καθοριστική εκλογική μάχη που θα αναδείξει την επόμενη κυβέρνηση.

Τα ψέματα… τελείωσαν. Οι επαναληπτικές εκλογές διεξάγονται την Κυριακή (25/6) και οι Έλληνες θα προσέλθουν στις κάλπες έτσι ώστε να αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας για την επόμενη τετραετία.

Το Newsbomb.gr με βαριά την ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις, είναι εδώ για να ενημερώσει ξανά έγκυρα και έγκαιρα τους αναγνώστες. Το δημοσιογραφικό δυναμικό της κορυφαίας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα είναι στις επάλξεις και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα αφορούν τις εκλογές.

Από το Σάββατο όλα τα χρηστικά θέματα που αφορούν τους ψηφοφόρους αλλά και οι τελευταίες εκτιμήσεις και αναλύσεις, θα αναρτώνται διαρκώς στο Live Blog του Newsbomb.gr για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Την Κυριακή (25/6) από τις 7:00 το πρωί όταν και θα ανοίξουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr θα μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα θα διαδραματιστούν στην εκλογική διαδικασία. Στις 19:00 οι κάλπες κλείνουν και όπως πάντα θα διαβάσετε πρώτοι το Exit Poll το οποίο θα δείξει και το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η ροή αποτελεσμάτων θα είναι συνεχής και περίπου στις 21:00 θα υπάρξει η ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsbomb.gr θα συνεχίσει τον μαραθώνιο της ενημέρωσης με αναλύσεις για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη νέα κυβέρνηση αλλά και την επόμενη ημέρα στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις πρώτος ό,τι «σκάει» και στις Εκλογές 2023:

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.