Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Θα γίνουν 10.000 προσλήψεις στην υγεία

June 23, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, μεταξύ αυτών και για στην υγεία, αναφέροντας τα εξής:«Θα μπορούσα να πω ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας και να πάμε χαλαρα. Δεν μου ταιριάζει όμως αυτό. Μπορεί η δεύτερη τετραετία να είναι αλμάτων για τη χώρα, που ενιότε σημαίνει ρήξεις και συγκρούσεις με κατεσ…


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, μεταξύ αυτών και για στην υγεία, αναφέροντας τα εξής:

«Θα μπορούσα να πω ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας και να πάμε χαλαρα. Δεν μου ταιριάζει όμως αυτό. Μπορεί η δεύτερη τετραετία να είναι αλμάτων για τη χώρα, που ενιότε σημαίνει ρήξεις και συγκρούσεις με κατεστημένα και νοοτροπίες.

Στις εφημερίες μπαίνουν τακτικά περιστατικά για να παίρνουν προτεραιότητα στα χειρουργέια. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τέτοια φαινόμενα. Θα εφαρμόσουμε σκληρή αξιοκρατία και συνεχή αξιολόγηση. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα τις λίστες στα χειρουργεία. Αν χρειαστεί να αγοράσουμε υπηρεσίες για να έχει ο πολίτης δωρεάν υπηρεσία, θα το κάνουμε. Θα μισθωσουμε επίσης υπηρεσίες ελικοπτέρων με έξι βάσεις από το εξωτερικό. Θα γίνουν 10.000 νέες προσλήψεις και θα μπουν στο 1+1. Δεν είμαστε πια σε σκληρούς μνημονιακούς περιορισμούς».

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.