Μαρίνα Σάττι: Ήμουν φουλ μαζεμένη και φοβισμένη

June 23, 2023


«Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει επιτυχία», εξομολογήθηκε η Μαρίνα ΣάττιΗ Μαρίνα Σάττι μίλησε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για την επιτυχία που σημειώνει στο τραγούδι και εξομολογήθηκε πως «δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει επιτυχία». Χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι είπε: «Για μένα ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που κάνω. Τα όποια σχόλια στο Youtube μπορεί κ…


«Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει επιτυχία», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για την επιτυχία που σημειώνει στο τραγούδι και εξομολογήθηκε πως «δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει επιτυχία».

Χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι είπε: «Για μένα ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που κάνω. Τα όποια σχόλια στο Youtube μπορεί και να μην μπαίνεις για να τα βλέπεις. Στην αρχή έμπαινα αλλά τώρα καθόλου. Με επηρέαζαν φουλ τα λιγότερα καλά. Τα καλά, όχι. Άμα τα έπαιρνα και τα καλά… καλά θα ήταν! Άμα κολλούσα και στα καλά μπορεί και να ήταν πιο καλά».

«Τα πράγματα θέλουν χρόνο. Τα πράγματα δεν καθορίζονται από μία επιλογή, από μία κίνηση, από μία κουβέντα, από ένα τραγούδι, από μια παραγωγή, από μία συνέντευξη, από μία φωτογράφιση. Είναι ένα παζλ πολλών κομματιών που συντίθεται κάποια στιγμή. Όλο αυτό το πράγμα που κάνουμε είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια σχέση με τον κόσμο. Εμένα μου έχει πάρε πέντε χρόνια για να είμαι άνετη και να τα λέμε τώρα, έτσι είμαι και στη ζωή μου»

«Το 2017 ήμουν φουλ μαζεμένη και φοβισμένη. Έχασα φουλ τον αυθορμητισμό μου. Είχα πάρα πολύ το «να μην πω», «να μην κάνω», «να μην νομίζουν» και όλο αυτό», συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.