Από το unfollow στο «καρφί» για την τηλεθέαση: Το άβολο σχόλιο της Καινούργιου για τη Μενεγάκη

June 23, 2023


Η ευθεία βολή για το 5% τηλεθέασης της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και η μάχη του prestige. Τι εννοούσε η Κατερίνα Καινούργιου με το νέο σχόλιό της για την Ελένη Μενεγάκη;  Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ήρθε η ώρα του απολογισμού. Μόνο που τις τελευταίες μέρες αυτός ο απολογισμός φέρνει ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα στις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές.Διαβάστε περισσότερα στο Queen….


Η ευθεία βολή για το 5% τηλεθέασης της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και η μάχη του prestige. Τι εννοούσε η Κατερίνα Καινούργιου με το νέο σχόλιό της για την Ελένη Μενεγάκη;  

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ήρθε η ώρα του απολογισμού. Μόνο που τις τελευταίες μέρες αυτός ο απολογισμός φέρνει ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα στις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.