Ο Γουρδούπης ξεφτίλισε τον Ντάνο με τραγούδι εξαιτίας της… αντροχωρίστρας Βαμβακούση!

June 22, 2023


Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε στα social media ο Dr. Pips ή αλλιώς ο Σπύρος Γουρδούπης, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο “Survivor 2019”.Μάλιστα, οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού είναι όλο νόημα, καθώς είναι εμπνευσμένοι από πρώην σχέση του.Οι στίχοι του τραγουδιού Σπύρου Γουρδούπη«Να ξέρεις λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη…


Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε στα social media ο Dr. Pips ή αλλιώς ο Σπύρος Γουρδούπης, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο “Survivor 2019”.

Μάλιστα, οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού είναι όλο νόημα, καθώς είναι εμπνευσμένοι από πρώην σχέση του.

  • Να σημειωθεί, πως ο Σπύρος Γουρδούπης στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση που αυτό το διάστημα είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι στίχοι του τραγουδιού Σπύρου Γουρδούπη

«Να ξέρεις λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω.

Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι», αναφέρει ο Dr. Pips στο νέο του τραγούδι.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.