Τζένη Καρέζη: Πολύ σπάνια φωτό από τον δεύτερο γάμο της με μίνι νυφικό (Εικόνα)

June 20, 2023


Μία φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί, από τον δεύτερο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο, δημοσιεύει στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram η δημοσιογράφος Ελενα Μακρή-Λυμπέρη.Ο γάμος είχε τελεστεί τον Αύγουστο του 1968, σε κλειστό κύκλο και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι στη βεράντα του σπιτιού του ζευγαριού.Στη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό να φτάνει στην εκκλησία, πανέμορφη, φορ…


Μία φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί, από τον δεύτερο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο, δημοσιεύει στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram η δημοσιογράφος Ελενα Μακρή-Λυμπέρη.

Ο γάμος είχε τελεστεί τον Αύγουστο του 1968, σε κλειστό κύκλο και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι στη βεράντα του σπιτιού του ζευγαριού.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό να φτάνει στην εκκλησία, πανέμορφη, φορώντας το μοντέρνο νυφικό της, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της θείο και αδελφό της μητέρας της.

Απαίσια ζωή για μια κόρη που ο πατέρας της, ο κακός δεξιός δεν ήθελε να γίνει π@τάνα και κομμουνίστρια. Κάτι που η θεατρίνα το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει:

Μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Life&Style: Η Τζένη Καρέζη την ημέρα του γάμου της με τον Κώστα Καζάκο τον Αύγουστο του 1968, συνοδεύτηκε στην εκκλησία από τον αγαπημένο της θείο Αντώνη αδελφό της μητέρας της, καθώς η πρωταγωνίστρια είχε μια μάλλον κακή σχέση με τον πατέρα της.

Ο Κώστας Καρπούζης δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης του. Άνθρωπος παλαιάς εποχής, βαρύς, δεν είχε καλή σχέση ούτε με τη γυναίκα ούτε με το παιδί του. Στα εφηβικά χρόνια της ηθοποιού η ατμόσφαιρα στο σπίτι της οικογένειας, που είχε μετακομίσει τότε στο Χαλάνδρι, ήταν ασφυκτική.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.