«Χρόνια πολλά μοναδικέ μου!» – Η συγκινητική αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την γιορτή του πατέρα

June 20, 2022


Η φετινή γιορτή του πατέρα ήταν η πρώτη που γιόρτασε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την απώλεια της μαμάς της. Έχει πάντα στο πλευρό της, βέβαια, τον πατέρα της και τον αδερφό της. Αυτή, όμως, η φορά ήταν λίγ…


Η φετινή γιορτή του πατέρα ήταν η πρώτη που γιόρτασε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την απώλεια της μαμάς της. Έχει πάντα στο πλευρό της, βέβαια, τον πατέρα της και τον αδερφό της. Αυτή, όμως, η φορά ήταν λίγο πιο ιδιαίτερη και συγκινητική για την αγαπημένη παρουσιάστρια (δείτε εδώ την πρόσφατη συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της) .

Και αυτό την έκανε να κάνει μία αφιέρωση όλο νόημα για τον πατέρα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Χρειάστηκε να μεγαλώσω και να δω πολλών ειδών μπαμπάδες για να καταλάβω πως το να είσαι τόσο υπέροχος μπαμπάς δεν είναι δεδομένο… αλλά σπάνιο!
Χρόνια πολλά μοναδικέ μου»!

Επίσης, η Σίσσυ, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ομαδικό οικογενειακό γκρουπ που έχει στο What’s App, μέσα στο οποίο βρίσκεται και ο αδερφός της Γιάννης και ο μπαμπάς της Θοδωρής αλλά και η γυναίκα του αδερφού της, Ελίνα, η οποία έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα για τον πεθερό της:

«Έχει το γκρουπ αυτό 2 μπαμπάδες που τους αγαπώ πολύ. Και αν ο μεγάλος μπαμπάς του γκρουπ δεν είναι δικός μου, μου έχει φερθεί σαν μπαμπάς από τη μέρα που με γνώρισε και γι΄αυτό νιώθω πολύ τυχερή, Να σας χαιρόμαστε», έγραψε η Ελίνα Σαραφίδου με τη Σίσσυ να γράφει προς τους followers της:

«Μοιράζομαι μαζί σας την αγάπη που έχουν, η Ελίνα μας (η γυναίκα του αδερφού μου και αδερφή μου) με τον μπαμπά μου και σας εύχομαι από την καρδιά μου τέτοιες νύφες και τέτοια πεθερικά», τόνισε η παρουσιάστρια.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για τη γιορτή του πατέρα

Σίσσυ Χρηστίδου γιορτή του πατερα

Σίσσυ Χρηστίδου γιορτή του πατερα ανάρτηση

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει τον μπαμπά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό, που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και έχει σαν γραμμή της να μοιράζεται μαζί τους τόσο τα ευχάριστα νέα της όσο και τα δυσάρεστα. Μάλιστα μετά τον χαμό της μητέρας της δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια, όταν ένιωσε πως υπερθίγεται ένα τόσο προσωπικό της θέμα.

Δίνοντας σε κάθε περίπτωση χρόνο στον εαυτό της σχετικά με το βαρύ πένθος, που βίωσε δείχνει να εξοικειώνεται με την απώλεια, προσπαθώντας να πιαστεί από όσα της δίνουν δύναμη και την γεμίζουν. Ο μπαμπάς της, που μένει στη Θεσσαλονίκη είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα και μέσα από ανάρτηση της στο instagram έκανε γνωστό πως την επισκέφτηκε στην Αθήνα και γευμάτισαν μαζί σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολόσωμο και μαύρο λεοπάρ – Αδυνατισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα της φωτογραφία με μαγιό

«Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές, με πείραξε πολύ…» – Ασύλληπτο περιστατικό με την Χρηστίδου στο MEGA

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.