«Μου κόστισε όταν…» – Ο Πάνος εξομολογείται τις στιγμές που ήθελε να αποχωρήσει από το MasterChef

June 16, 2022


Τα κονφετί έπεσαν στο πλατό του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου και ο Πάνος Κουμουνδούρος σήκωσε το κύπελλο του διαγωνισμού κερδίζοντας, εκτός από τον τίτλο, 50.000 ευρώ έπαθλο. Η διαφορά …


Τα κονφετί έπεσαν στο πλατό του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου και ο Πάνος Κουμουνδούρος σήκωσε το κύπελλο του διαγωνισμού κερδίζοντας, εκτός από τον τίτλο, 50.000 ευρώ έπαθλο. Η διαφορά με την Καλλιόπη ήταν εμφανής για τους κριτές με αποτέλεσμα να του χαρίσουν όλα όσα είχε ονειρευτεί ο νεαρός μάγειρας.

Ήθελε να φύγει ο Πάνος από το MasterChef

Το επόμενο πρωί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή [email protected] και έδωσε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε τόσο στην αντίπαλο και συμπαίκτριά του Καλλιόπη, όσο και στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει λόγω του ανταγωνισμού με τους υπολοίπους.

«Το πρώτο δίμηνο ήταν δύσκολο, γιατί ήταν το διάστημα της προσαρμογής. Δεν είχες επαφή με τον έξω κόσμο και σου έλειπαν οι δικοί σου. Υπήρχαν και οι τσακωμοί αλλά εγώ σε όλα αυτά δεν ανακατευόμουν, καθόμουν στη γωνιά μου με τα πασατέμπο.

Είπα πάρα πολλές φορές μέσα μου θα φύγω, αλλά τελικά ο στόχος μου για τον τελικό με κράτησε να μην τα παρατήσω. όλοι είχαμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση και ο ένας συγκρατούσε τον άλλον. Βάζαμε μικρούς στόχους και τα καταφέραμε.

Μου κόστισε όταν έφυγαν οι φίλοι μου, ειδικά όταν έφυγε ο Γρηγόρης και ο Μάριος», κατέληξε ο νικητής του MasterChef.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.