Ο Αιμιλιάνο Μάρκου του GNTM ποζάρει με τη γυναίκα της ζωής του

June 11, 2023


Ο Αιμιλιάνο Μάρκου επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και έβγαλε έξω τη γυναίκα της ζωής του.«Τα χρήματα για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πολύ καλά πόσο μάλλον για ένα παιδί στην ηλικία μου, το οποίο δεν έχει ξαναεργαστεί. Οπότε ναι, ξαφνικά βλέπεις κάποια χρήματα, τα οποία θεωρούνται πολύ καλά», είχε πει πρόσφατα ο Αιμιλιάνο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Ο Αιμιλιάνο Μάρκου επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και έβγαλε έξω τη γυναίκα της ζωής του.

«Τα χρήματα για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πολύ καλά πόσο μάλλον για ένα παιδί στην ηλικία μου, το οποίο δεν έχει ξαναεργαστεί. Οπότε ναι, ξαφνικά βλέπεις κάποια χρήματα, τα οποία θεωρούνται πολύ καλά», είχε πει πρόσφατα ο Αιμιλιάνο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.