Λάκης Γαβαλάς: «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το…»

May 29, 2022


Το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή α…


Το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή αλλά και για την σχέση του με τον πατέρα του αποκαλύπτοντας πως επιθυμία του πατέρα του ήταν να ασχοληθεί με την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Από την άλλη, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της συνέντευξης πως «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το ελληνικό κράτος» σχετικά με την οικονομική κατάρρευσή του που του “στοίχησε”.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Ο μπαμπάς, δυο ώρες την ημέρα ασχολιόταν με μένα. Αυτό σημαίνει ότι έβρισκε ενδιαφέροντα. Του έλεγα τότε, “ρε μπαμπά έχουμε άλλα δυο κορίτσια εδώ, έχω δυο αδερφές, ασχολήσου λίγο και με αυτές. Ήμουν το πουλέν του, αυτός που θα μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά.

Έλα όμως που εγώ είχα το καλλιτεχνικό μέσα μου και έτσι δυστυχώς τον απογοήτευσε διότι αφού είχε κάνει όλα αυτά και ήξερε ότι εγώ αγαπώ τον χορό, προσπαθούσε να με προτρέψει να πάρω την επιχείρηση.

Κατάλαβε ότι δε γίνεται τίποτα και έτσι εγώ βγήκε και χόρεψα για 2-3 σεζόν εδώ στην Ελλάδα και μετά πήγα στην Ιταλία να χορέψω στο Μega Μπαλέτο με την Ραφαέλα Καρρά. Ιταλία έκατσα 1.5 χρόνο. Ήταν ένα πράγμα 20ωρο τη μέρα. Εκεί εκπαιδεύτηκα και γαλουχήθηκα. Ήμουν 20 χρονών».

Και συνέχισε μιλώντας για την οικονομική του κατάρρευση: «Αυτή η χώρα με έχει τιμωρήσει πολλαπλά. Δηλαδή δεν είναι ένα ή δύο τα συμβάντα, είναι πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά έχω την υπεραγάπη του κόσμου, όχι λόγω της φυλακής που άντεξα και αυτό βεβαίως ήταν το αποκορύφωμα.

Από πριν με αγαπούσαν γιατί ήμουν σταθερός. Έβαζα θέσεις εργασίας συνέχεια, έφτιαχνα πολύ ωραία κτίρια και μαγαζιά, συμμετείχα μες στον κόσμο. Δεν χρειαζόταν να τύχω τέτοιας τιμωρίας, τέτοιας βία και bullying από το ίδιο μου το κράτος γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτό που είμαι. Μπορούν να το εξερευνήσουν όλοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.