“Καταπέλτης” ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Τεράστια κωλοτούμπα και καμία τιμή»

May 29, 2022


Το πρωί του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί για τις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από την αποχώρησή του …


Το πρωί του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί για τις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5 (δείτε εδώ το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει).

Οι “αιχμηρές” δηλώσεις του Κωνσταντάρα για τον Εμμανουήλ στο Survivor 5

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Εγώ βλέπω τεράστια κωλοτούμπα παιδιά και καμία τιμή. Όταν βγαίνεις στις κάμερες και κατηγορείς 2 ανθρώπους ότι πηγαίνουν και έχουν ερωτiκά χαϊδέματα στη ζούγκλα, όταν το μαθαίνουν, μπροστά τους λες ότι ήταν πλάκα και μετά όταν βγαίνεις από το παιχνίδι λες ότι τα εννοούσες αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα, αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι -37, 47, 57 χρονών όσο κι αν είναι – πως η αλήθεια και το τρολ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν λες αλήθεια τρολάροντας.

Αν ήταν όλα αυτά τόσο αλήθεια, δεν τα είπε ποτέ μπροστά τους. Δεν λέει τα ίδια. Θα πιστέψω έναν άνθρωπο που τη μία τρολάρει, μία λέει ψέματα, μία το λέει μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πιστέψω. (…) Εδώ βλέπω μέγιστη κωλοτούμπα.

Αν βρεθεί έξω με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, θα ήθελα πάρα πολύ να δω τι θα της πει. Επίσης, λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα ότι διψάει για δημοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θα τρελαθούμε όλοι!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.