Νίκος Ευαγγελάτος: Το βραβείο για την πρόσφορά του στην ειδησιογραφία

May 27, 2022


Νίκος Ευαγγελάτος: Το βραβείο για την πρόσφορά του στην ειδησιογραφία




Με το Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης» τιμήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, το απόγευμα της Πέμπτης στο Ζάππειο Μέγαρο.



Ο θεσμός δημιουργήθηκε προς τιμήν του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ, πρωτοπόρου των Γλωσσικών Τεχνολογιών και ιδρυτικού μέλους της διοικούσας του ECI, αείμνηστου Γιώργου Καραγιάννη. Η φετινή 37η Τελετή Βραβείων Α.Β. Μπότση πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.



Ανάμεσα στους συντάκτες οι οποίοι βραβεύτηκαν είναι οι: Νικόλας Βουλέλης, Πάνος Αμυράς, Νίκος Ευαγγελάτος, Ροδούλα Λουλουδάκη, Ρίτσα Μπιζόγλη, Χρήστος Μουλίνος, Βασίλης Νέδος, Σοφία Πατραμάνη, Νίκος Στραβελάκης, Νίκος Φελέκης και Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Στο Ζάππειο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου,  ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.