Ο Γιώργος Πορφύρης «κέρδισε» το φετινό MasterChef κι ας αποχώρησε λίγο πριν την τετραδα

May 26, 2023


Στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter μετά την αποχώρηση από το MasterChef, ο Γιώργος Πορφύρης ήταν λιτός. Τα είχε βλέπεις πει όλα μέσα στο φετινό MasterChef και δικαίως υπήρξε η μορφή του παιχνιδιού. Ο Γιώργος Πορφύρης, ο Πορφυρένιος του κοινού του MasterChef αποχώρησε λίγο πριν την τετράδα του φετινού τελικού. Και ακριβώς όπως το 2017, βύθισε στη θλίψη το τηλεοπτικό κοινό που τον ήθελε νικητή φέτο…


Στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter μετά την αποχώρηση από το MasterChef, ο Γιώργος Πορφύρης ήταν λιτός. Τα είχε βλέπεις πει όλα μέσα στο φετινό MasterChef και δικαίως υπήρξε η μορφή του παιχνιδιού. 

Ο Γιώργος Πορφύρης, ο Πορφυρένιος του κοινού του MasterChef αποχώρησε λίγο πριν την τετράδα του φετινού τελικού. Και ακριβώς όπως το 2017, βύθισε στη θλίψη το τηλεοπτικό κοινό που τον ήθελε νικητή φέτος.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.