Κοστίζει πάνω από μηνιάτικο: Πανικός στον ΑΝΤ1 με το φόρεμα που εμφανίστηκε στην εκπομπή η Ζέτα Μακρυπούλια

May 24, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Κυριακής, όπου και υποδέχτηκε στο special Ρουκ Ζουκ, τους διάσημους καλεσμένους, πραγματοποίησε για άλλη μία φορ…




Η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Κυριακής, όπου και υποδέχτηκε στο special Ρουκ Ζουκ, τους διάσημους καλεσμένους, πραγματοποίησε για άλλη μία φορά μια υπέροχη και προσεγμένη εμφάνιση.



Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός υιοθετεί διάφορα λουκ στην εκπομπή της από πολύ casual μέχρι και πιο επίσημα, όπως ήταν και η εμφάνιση της Κυριακής. Η ίδια θεωρείται αναμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ειδικότερα στο προηγούμενο επεισόδιο του special Ρουκ Ζουκ, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα ρομαντικό μοβ φόρεμα, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω.



Το ρούχο πρόκειται για το Ruffled Taffeta dress, που θα βρεις στα Carolina Herrera. Η αξία του αγγίζει τα 730 ευρώ και βγαίνει μόνο σε μοβ χρώμα.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.