Δεν είναι μόνο η Βόσσου: 6 διάσημες γυναίκες που είχε σχέση ο Ανδρέας Μικρούτσικος και τις έχουμε ξεχάσει

May 24, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από μία περίοδο αποχής από την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια είναι από τους βασικούς συνεργάτες της εκπομπής της Κα…




Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από μία περίοδο αποχής από την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια είναι από τους βασικούς συνεργάτες της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.



Ο γνωστός παρουσιαστής και συνθέτης έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε συζητήσεις του στον αέρα της εκπομπής στη Σοφία Βόσσου, μία γυναίκα που έχει συνδεθεί το όνομά της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ωστόσο στο παρελθόν ο Μικρούτσικος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media για σχέσεις με διάσημες Ελληνίδες.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι 6 διάσημες γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και τραγουδοποιός είχε στο πλευρό του, έξι γοητευτικές και γνωστές γυναίκες, οι οποίες «στιγμάτισαν» με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τη ζωή του.

Μαρία Δημητριάδη

Η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη σύζυγος του Μικρούτσικου. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Πολυτεχνείου. Απέκτησαν ένα γιο, τον Στέργιο και παρότι χώρισαν, διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή το 2009, σε ηλικία 58 ετών.

«Έξι χρόνια χωρίς τη Μαρία Δημητριάδη. Με τη στάχτη της στο σπίτι μου. Με τον γιο της κορόνα στη ζωή μου. Με τη φωνή της βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μου. Έξι χρόνια χωρίς τη Μαίρη με τη Μαίρη», είχε γράψει ο Μικρούτσικος στη σελίδα του στο Facebook το 2015.

Φωτεινή Γεωργαντά

Η δεύτερη γυναίκα του Μικρούτσικού ήταν η γοητευτική γuμνάστρια. Αντίκρυσαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον στο πλατό της εκπομπής «Χαμογελάτε! Είναι μεταδοτικό», που εκείνος παρουσίαζε. Παντρεύτηκαν το 1995 και η γαμήλια τελετή προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση! Μετά από λίγα χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.



Δήμητρα Ρουμπέση

Ο τελευταίος γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν με τη Δήμητρα Ρουμπέση το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2009.

Την επόμενη χρονιά, η Ρουμπέση αποκάλυψε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο, που μάλιστα είχε σχέση με το σπίτι τους! «Επέμενε ότι είμαι παρανοϊκή και ότι δεν συνέβη τίποτα από αυτά που είδα. Μείναμε για μια εβδομάδα στο σπίτι και προσπαθούσαμε να λύσουμε τα άλυτα. Ένα πρωινό έφυγα από το σπίτι για να πάω να βρω έναν δικηγόρο, πήγα μέχρι την Κινέτα στην αδελφή μου και το βράδυ μού έστειλε μήνυμα ότι φεύγει για Μήλο. Το έχω κρατήσει το μήνυμα», είχε πει…

Σοφία Βόσσου

Αναμφίβολα, η Σοφία Βόσσου συνδέεται με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1985 και παράλληλα με τη σχέση τους, συνεργάστηκαν επαγγελματικά φτάνοντας ακόμη και στη σκηνή της Eurovision.

Αργότερα συγκατοίκησαν. Εκείνος της έκανε πρόταση γάμου αλλά η απάντηση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. «Στην πρόταση που μου είχε κάνει ο Ανδρέας είχα αρνηθεί, γιατί δεν θέλω τον γάμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει η εξ ανάγκης συντροφικότητα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν από ανάγκη έναν σύντροφο, γιατί δεν μπορούν τη μοναξιά τους», είχε πει η ίδια.



Σίσσυ Γιαννακοπούλου

Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου του «The Wall» βρέθηκε στο πλευρό του Μικρούτσικου αλλά η σχέση τους τελείωσε γρήγορα και άσχημα.

Έλενα Μαστραγγελή

Η Έλενα Μαστραγγελή πρόκειται για τη νυν σύντροφο του Μικρούτσικου. Είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια. «Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες…», έχει πει για εκείνην ο παρουσιαστής.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.