Power of love: Ρίγη συγκίνησης με την πρώτη ανάρτηση της Πολυχρονοπούλου μετά από την αποφυλάκισή της

May 24, 2022


Σχεδόν μετά από 5 μήνες η Έλενα Πολυχρονοπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Power of love» αφέθηκε ελεύθερη καθώς είχε συλληφθεί αφού θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, πο…


Σχεδόν μετά από 5 μήνες η Έλενα Πολυχρονοπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Power of love» αφέθηκε ελεύθερη καθώς είχε συλληφθεί αφού θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της.

Πλέον η ίδια προσπαθεί να επανέλθει ξανά πίσω στην κανονικότητα. Πλέον, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι ξανά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (23/5) θέλησε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Μετά από μήνες νιώθοντας νεκρός, επιτέλους νιώθω ότι θα ξαναζήσω. Ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ σε σένα που έκανες τα νύχια μου να φαίνονται υπέροχα».

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυχρονοπούλου

«Θέλω να φύγω τρέχοντας»

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου, που όπως αποκαλύφθηκε, είναι εκείνη που βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης μαζί με τον σύζυγό της, αποφυλακίστηκε την Παρασκευή 13/5 και οι συγγενείς και οι φίλοι της ήταν εκεί για να την υποδεχθούν.

Μαζί με τα οικεία πρόσωπα της ίδιας, βρέθηκαν και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για να καταγράψουν τις πρώτες της δηλώσεις και η κάμερα του Mega Καλημέρα παρουσίασε τα πρώτα της λόγια στα οποία ανέφερε πως η παραμονή της στην φυλακή ήταν πολύ δύσκολη. Η οικογένεια και οι φίλοι της της έλειπαν απίστευτα, ωστόσο περιμένει πως θα δικαιωθεί την ημέρα της δίκης.

«Η λέξη τα λέει όλα: Φυλακή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου, σε όλους αυτούς που με στήριξαν. Η μεγαλύτερη δικαίωση θα έρθει στο δικαστήριο, που θα φανεί η αθωότητά μου», επισήμανε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.