«Τον καταγγείλαμε» – Θύμα τεράστιας απάτης η Ναταλία Γερμανού

May 24, 2022


Πολλοί είναι οι celebrities που πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης καθώς πολλοί επιτήδειοι προσποιούνται πως είναι αυτοί μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς που δημιουργούν στα social media και εξαπατούν …


Πολλοί είναι οι celebrities που πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης καθώς πολλοί επιτήδειοι προσποιούνται πως είναι αυτοί μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς που δημιουργούν στα social media και εξαπατούν τον κόσμο, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα (όπως πρόσφατα για παράδειγμα ο Παναγιώτης Βασιλάκος). Ανάμεσα τους και η Ναταλία Γερμανού και συγκεκριμένα η εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται.

Το προφίλ αυτό εξαπάτησε αρκετό κόσμο στέλνοντας μηνύματα εξ ονόματος της εκπομπής και έτσι η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε μέσα από μια ανάρτησή της στο facebook ποιο είναι το fake προφίλ και ποιο το αληθινό.

Θύμα απάτης η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται

«Καλημερούδια! Λοιπόν επειδή έχω πολλούς φίλους στο Instagram που είτε την πάτησαν με τον απατεώνα που χρησιμοποιεί το logo @kalyteradeginetai και το url του @alphatv (τους έφαγε λεφτά εννοώ) είτε απλώς με ρωτάνε τι να απαντήσουν στο dm που τους στέλνει και τους ζητάει στοιχεία, πιστωτικές κάρτες κλπ
Μεγάλη προσοχή παιδιά, εμείς τον καταγγείλαμε -αν θέλετε βοηθήστε ????????❤️», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού.

Εντωμεταξύ, η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζει και δεύτερο πρότζεκτ στον ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής 1/5 η Ναταλία Γερμανού η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συμβόλαιό της με τον Alpha και τη δεύτερη εκπομπή για την οποία συζητάει εδώ και λίγο καιρό με το κανάλι.

Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια μίλησε για το «Chart Show» και την πρόσφατη δήλωσή της για τον Πέτρο Ίμβριο.

«Ήταν μια καλή χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Δεν ήταν μια καλή χρονιά για την ανθρωπότητα. Μια χρονιά με αγαπημένους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τον Alpha δε χρειάστηκε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, ήταν σε ισχύ το συν 1 που είχε το συμβόλαιό μου. Οπότε ο Alpha ενεργοποίησε το συν 1. Γίνονται συζητήσεις με το κανάλι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, απλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές για δύο εκπομπές, αλλά το συζητάμε. Για του χρόνου στο “Καλύτερα δε γίνεται” θέλω ιδανικά να έχω την ίδια ομάδα και νομίζω ότι έτσι θα πάμε. Προσπαθήσαμε φέτος να κινηθούμε προσεκτικά με τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή μας. Και όσο μας έπαιρνε με τα όπλα που έχουμε. Κυρίως με την άποψή μας. Είναι δύσκολο πάντως, δεν είναι εύκολο.

Μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα στο Chart Show. Δεν μπήκα στη σκέψη της σύγκρισης. Ούτε καν. Είναι ένα ολόφρεσκο, καινούργιο πράγμα. Είναι όλα καινούργια. Είναι κακό να κάνουμε συγκρίσεις στην τηλεόραση».

Για την πρόσφατη δήλωσή της, ότι μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Ίμβριο -ο οποίος πρόκειται να βαφτίσει σε λίγο καιρό το παιδί του- έκλεισε για την ίδια στα 35 το κεφάλαιο της μητρότητας: «Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Παγιώθηκε όταν χώρισα με τον άνθρωπο που για εμένα ήταν ιδανικός για να γίνει πατέρας. Που το απέδειξε κιόλας στην πορεία της ζωής του. Τώρα το τι επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.