Παντρεύονται Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Η ρομαντική πρόταση, το μονόπετρο και η πόλη που διάλεξαν

May 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται με την αγαπημένη του, Κρίστη Καθαργιά, πριν αναχωρήσουν για το Asian Express.

(adsbygoogle = window.a…




Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται με την αγαπημένη του, Κρίστη Καθαργιά, πριν αναχωρήσουν για το Asian Express.



Πότε παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», τα σκαλιά του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης θα ανέβει το ζευγάρι, αύριο, Παρασκευή 6 Μαΐου, σε κλειστό κύκλο.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist και η ψυχολόγος πήραν την απόφαση να συμμετέχουν στο Asian Express, αφού πρώτα κάνει τον πολιτικό τους γάμο.

Η ρομαντική πρόταση γάμου του Γιώργου Μαυρίδη στην Κρίστη Καθαργιά

Όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η πρόταση γάμου είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι, στη θάλασσα, μαζί με τα δύο σκυλιά τους, τα οποία έφερναν τα μπαλάκια που τους πέταγε ο παρουσιαστής, οπότε μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι.



Υπενθυμίζεται ότι η Κρίστη Καθαργιά έχει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο, με τον οποίο ο tattoo artist έχει άψογη σχέση, ενώ περνούν πολύ χρόνο μαζί.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.