Κοστίζουν παραπάνω και από μηνιάτικο: Τα πολύχρωμα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη που η τιμή τους… ζαλίζει

May 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αγαπάει την μόδα και θέλει να δοκιμάζει όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν.

(adsbygoog…




Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αγαπάει την μόδα και θέλει να δοκιμάζει όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν.



Μέσα από το προφίλ της μάλιστα στο Instagram δείχνει στους ακόλουθούς της αναλυτικά τι φοράει καθημερινά στην εκπομπή της στο MEGA.

Έτσι λοιπόν έκανε και χθες Τετάρτη 4/5 όταν συνδύασε με το casual αλλά παράλληλα σικάτο look της ένα ζευγάρι άκρως εντυπωσιακά αλλά παράλληλα πανάκριβα πέδιλα.

Είναι πράσινα με λεπτό τακούνι και κορδόνια, μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος. Η λεπτομέρεια ωστόσο με τις πεταλούδες στο πάνω μέρος είναι αυτή που τραβάει όλη την προσοχή.





Τόσο κοστίζουν τα εντυπωσιακά πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη

Τα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη είναι μάρκας AQUAZZURA και μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Ωστόσο, σας προειδοποιούμε ότι… είναι πολύ ακριβά μιας και κοστίζουν 895 δολάρια!



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.