Ιωάννα Σαρρή: Μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη στο Tik Tok – Η αντίδραση του τραγουδιστή

April 28, 2023


Viral το βιντεάκι με την Ιωάννα Σαρρή να μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη στο Tik TokΠιο αγαπημένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή, οι οποίοι πλέον περνάνε πολλές ώρες μαζί. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται και μάλιστα αναρτούν συχνά βιντεάκια και story στα κοινωνικά δίκτυα από την καθημερινότητά τους.Στο Tik Tok βέβαια είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον τραγουδιστή να αναρταεί τ…


Viral το βιντεάκι με την Ιωάννα Σαρρή να μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη στο Tik Tok

Πιο αγαπημένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή, οι οποίοι πλέον περνάνε πολλές ώρες μαζί. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται και μάλιστα αναρτούν συχνά βιντεάκια και story στα κοινωνικά δίκτυα από την καθημερινότητά τους.

Στο Tik Tok βέβαια είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον τραγουδιστή να αναρταεί τη σύντροφό του σε τόσο αστείο βίντεο.

Βλέπουμε λοιπόν το μοντέλο να υποδύεται τον Γιώργο Σαμπάνη την ώρα που ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

Μάλιστα κάποια στιγμή ο τραγουδιστής πετάγεται στο βίντεο με την Ιωάννα Σαρρή να ξεσπάει σε γέλια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.