Λάκης Γαβαλάς – «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει»

April 28, 2023


Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση που προκαλεί αίσθηση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που έδωσε στη διαδικτυακή εκπομπή Konilo Talks. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει συνευρεθεί με αρσενικούς, αλλά όχι με άνδρες.Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε τα εξής:«Έχω ερωτευτεί άνδρες με την έννοια την πλατωνική κι έχω υπηρετήσει τις γυναίκες, σαν οντότητα, περισσότερο από ό,τι οι άνδρες τους. Άρα είμαι new gender…


Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση που προκαλεί αίσθηση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που έδωσε στη διαδικτυακή εκπομπή Konilo Talks. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει συνευρεθεί με αρσενικούς, αλλά όχι με άνδρες.

Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε τα εξής:

«Έχω ερωτευτεί άνδρες με την έννοια την πλατωνική κι έχω υπηρετήσει τις γυναίκες, σαν οντότητα, περισσότερο από ό,τι οι άνδρες τους. Άρα είμαι new gender. Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει. Ό,τι με ανάβει, αλλά δεν ανάβει μόνο από τη μέση και κάτω εμένα κάτι και μου είναι αρκετό. Ό,τι με ανάβει από τη μέση και πάνω, είναι πιο σημαντικό».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.